SOL OG MÅNEKORT

SOL & MÅNE KORT

HEALING, ØGET BEVIDSTHED OG TRANSFORMATION


Solveig Schröter og jeg har skabt nogle kort, der kan hjælpe dig til at inddrage spiritualiteten i din hverdag, så du ligeså stille kan komme tættere på den du er. 

Så du ligeså stille kan se din egen frygt, rumme den og gøre noget ved den, se din egen storhed og rumme den og bruge den til at skabe mere lys på Jorden.

 

Med billederne bliver du skubbet ind i balancen, ind i dig selv, ind i alt det der er dig. Med kortenes tekster bliver du større og ser den store sammenhæng, tør indånde det store du selv er og se dit eget lys. Med opgaverne bliver du konfronteret med hvordan du forener det du har med, og det at være i hverdagens små og store udfordringer - opgaverne hjælper dig til at øve det. 

Øve det der er svært, mærke det, der er dejligt samt konfrontere det, man helst vil springe over.


 

HVORFOR ORAKEL KORT

 

Vi går med en følelse af at kunne mærke, at vi er på rette vej. Vi mærker de positive energier, vi mærker forandringen i os selv - vi ved nu at vores spirituelle arbejde med os selv og med vores kære omkring os giver resultater.

Vi fortsætter med de tanker og inspirerende tekster vi finder, vi lytter til videoer og meditationer, men nogle gange mangler vi nogen, der kan hjælpe, støtte og kærligt skubbe os videre. Det er her at orakelkort kan være det perfekte redskab til at få den ydre hjælp, der nogle gange skal til for at rykke os videre, ud af vores comfort zone og videre mod endnu mere lys og kærlighed. For vi kan nemlig godt selv.


Kortene giver dig lige præcis den vejledning og de kærlige skub, der skal til, for at arbejde videre på egen hånd. De minder dig om, at du er på rette vej. De støtter dig i at fastholde de rigtige tanker. De bekræfter dig i, at de følelser, der blomstrer indeni dig, og de signaler din krop sender dig, er rigtige. De styrker din intuition, dig, til at stå stærkere i din egen kraft.

 

Vores Sol og måne kort har udover inspirerende tekster, farver og billeder også opgaver du selv kan lave. Opgaver, der netop rykker dig i dit arbejde med dig selv. Opgaver, der løser dine indre blokeringer og udfordrer dig til at arbejde med lige præcis det, der skal til. Alt det dit ubevidste selv ved, at du skal arbejde med, men som dit bevidste selv skal åbne øjnene for.

Sol og måne kort fra Luna Elvstrøm og Solveig Schröter. Bliv transformeret med de smukke, healende billeder samt kanaliserede budskaber og øvelser til din fortsatte spirituelle udvikling i disse orakelkort.

Pris 345,- kr. ved afhentning.

Pris 380,- kr. inkl. forsendelse.

Sol og måne kort fra Luna Elvstrøm og Solveig Schröter. Bliv transformeret med de smukke, healende billeder samt kanaliserede budskaber og øvelser til din fortsatte spirituelle udvikling i disse orakelkort.

SAMARBEJDET OM SOL & MÅNE KORTENE


Kortene er blevet til i et samarbejde mellem Luna og Solveig, hvor Luna har kanaliseret budskaber specifikt til Solveigs healende værker, som er skabt med særlige formål.


Luna har nydt at bruge hele sin livserfaring og sine spirituelle evner til at kanalisere budskaber og øvelser til hvert enkelt kort, som kan glæde og gavne folk overalt og i alle situationer.


Solveig Schröter kender du måske fra solskinnet.dk, hvor du kan bestille healing, fjernhealing, energibilleder og mindfulness til virksomheder. Hun lægger hele sin sjæl i sine billeder, hvor hun ser og føler den energi hun maler, hvorfor billederne er healende. Og nu kan du få hele 44 af hendes smukke værker i dette kortsæt.SE NOGLE AF SOL & MÅNE KORTENE HER

sologmaanekort-3
sologmaanekort-4
sologmaanekort-5
sologmaanekort-6
sologmaanekort-7
sologmaanekort-8
sologmaanekort-1-2
sologmaanekort-2

Vi ønsker dig held og lykke med at stå endnu mere i dig selv og med at give din kæmpe kraft videre til Verden.