Systemisk opstilling

SE DIN VERDEN PÅ EN NY MÅDE


SYSTEMISK OPSTILLING

HVORDAN FOREGÅR DET?

Vi bruger små stykker stof (klude), som vi lægger ud på gulvet. Den første klud repræsenterer dig, og så vælger du nogle andre klude til at repræsentere enten familiemedlemmer eller noget helt andet. Kludene kan repræsentere alt muligt, fx din chef, din nye boligsituation, retten til at sætte grænser eller retten til at tjene flere penge.


Med en legende tilgang kommer vi effektivt igennem vigtige temaer og følelser, som du måske slet ikke var klar over holdte dig tilbage fra fx din succes, din evne til at give og modtage kærlighed, din evne til at udtrykke dig klart eller noget helt fjerde.

Hvis du ønsker det, kan vi fokusere på spirituelle temaer. F.eks den planet, du kommer fra eller tidligere inkarnationer. Der er ingen grænser.


1 1/2 times opstilling koster 1200 kr.

Systemisk opstilling er en terapiform, hvor vi arbejder med dig og dine relationer, fordi det er i dine relationer til andre mennesker, du har skabt de tanker og holdninger, som har ført dig til der, hvor du er lige nu.

Jeg guider dig til at blive bevidst om, hvor du står i dit eget liv lige nu, sådan at du får mulighed for at mærke, hvordan det føles og kan nå frem til en accept af det, der er.


Jeg støtter dig i at acceptere alt det, du opdager, for når du er bevidst om din nuværende situation, og accepterer den, som den er, bliver det tydeligt for dig, hvilke helt konkrete handlinger, der vil gavne dig.