Spirituel vejledning

LAD MIG VÆRE DIN PERSONLIGE KROP, SIND & ÅND TRÆNER


SPIRITUEL VEJLEDNING

Når vi beslutter, at vi vil finde ind til vores inderste værdier og finde den retning for vores liv, der giver mest mening for netop os, kan jeg tilbyde dig min hjælp og støtte gennem spirituel vejledning.


Jeg vil blive din personlige krop, sind & ånd træner, så vi sammen kan ændre dine gamle tankegange og vaner som har fastholdt dig i en negativ eller usund mental måde at leve. 

Jeg arbejder meget intuitivt og har erfaret, at det er forskelligt fra person til person, hvilke redskaber, der fungerer bedst. Derfor vælger vi det redskab, vi skal bruge ud fra dig og dine behov.


Det kan fx være systemisk opstilling med stofstykker, kanalisering, regression, indre bevidsthed, meditation, healing, samtale osv. Det kan sagtens variere fra gang til gang.

Vi sammensætter forløbet og antal gange efter dit individuelle behov.


Jeg vil glæde mig til at støtte dig.

KUN TIL DIG PRIS 

I januar og februar måned kører jeg med en særlig pris kun til dig. I denne periode får du 2 sessioner for kun 1000kr (normalpris 1600kr). 

For at få adgang til "Nyt liv til dig" klippekortet, skal du huske at være logget ind på bookingsiden. Klippekortet findes i øverste vandrette menu. 

KONTAKT


HEART SPIRIT V/ Luna Elvstrøm Sandtoften 1 · 7100 Vejle 

Tlf. 22 48 20 84

LEDIGE TIDER 


Book ledige tider her

Copyright @ All Rights Reserved by Heart Spirit