Business Vision

FÅ SPIRITUEL VEJLEDNING TIL DIN VIRKSOMHED


BUSINESS VISION

Til dig, der ønsker at blive en bedre leder og se din virksomhed og din rolle som leder på en ny måde. Eller til dig, som har en konkret udfordring i virksomheden.


Gennem Business Vision tages der udgangspunkt i dig, hvor vi ser nærmere på, hvordan du kan blive bedre til at gå forrest eller finde nye måder at løse udfordringer på.


Denne øvelse giver dig overblik og mulighed for at udforske forskellige aspekter af dig som leder. Samtidigt ser du på virksomheden fra andre synsvinkler og får derfor mulighed for at se sammenhænge mellem forskellige dele af virksomheden.

I selve sessionen bliver du trænet i at få en god kommunikation med kroppen og forbindelse indad, så du kan mærke efter og bruge din intuition.


Det er ikke mig, der er ekspert i din virksomhed, men jeg lærer dig at kunne tappe ind i din viden og erfaring og du vil begynde at se kreative muligheder og løsninger. Det bliver du guidet til hele vejen igennem.


I øvelsen bruges der objekter som symboliserer dig og dele af virksomheden fx. teams, arbejdsrelationer, produkter eller arbejdsgange. 

Hver Business Vision er unik og du vil gå fra denne session med større selvindsigt og fornyet fokus. Jo mere mod du har til at gå i detaljer, jo mere målrettet bliver dine resultater.


Gør op med dine udfordringer, hav fokus på det, der gør dig stærkere i dit arbejde og find ind til din sande ledelsesstil.


Læs evt. mere på min hjemmeside for firmaer.