SESSIONER

INDIVIDUELLE SESSIONER

Få personlig vejledning og støtte. Læs om de forskellige sessioner og mærk efter hvilken, der tiltaler dig mest. Er du i tvivl, så ring endelig og lad os finde ud af det sammen.

THE ONLY TEMPLE THAT MATTERS CAN BE FOUND WITHIN YOURSELF.


- DALAI LAMA

Find ind til kernen af, hvad det er, der giver mening for dig i dit liv. Du får vejledning til at skabe klarhed over dine værdier, og hvordan du lever mere i overensstemmelse med disse. Du bliver guidet i at komme bedre i kontakt med dit hjerte og med dit højere selv. Du bliver guidet til selv at finde de svar, du allerede har indeni dig selv.


Du får terapi i dit tempo, på din måde. Jeg stiller store krav til dig om ærlighed og oprigtighed, og guider dig til at mærke efter – til selv at finde svarene. Men der er ikke noget, du skal. Der er ikke noget bestemt, du skal nå. Du bliver støttet til at tage alle de kampe, du selv vælger at tage – og selvfølgelig bliver du også støttet i at kæmpe dem. Du bliver ikke tvunget ned i et traume, du ikke ønsker at arbejde med. Hos mig går du selv vejen. Jeg støtter dig, guider dig og holder dig i hånden, men det er dig, der tager alle beslutninger og vælger retningen. Du vil opleve en smuk kombination af legende lethed og ramme alvor.

Jeg favner alle følelser og her er alle følelser lige værdige. Jeg guider dig til at mærke din krop og dine følelser på en måde, hvor du ikke dømmer det, du oplever, men lytter til din krop, lærer af det og flytter dig ud fra det.


Ud over en dybere kontakt til dig selv, får du også en dybere kontakt til det guddommelige / universet, eller lige præcis det, du kalder det.SPIRITUEL VEJLEDNING


Jeg arbejder meget intuitivt og har erfaret, at det er forskelligt fra person til person, hvilke redskaber, der fungerer bedst. Derfor vælger vi det redskab, vi skal bruge, ud fra dig og dine behov.

Det kan fx være systemisk opstilling med stofstykker, kanalisering, regression, indre bevidsthed, meditation, healing, samtale osv. Det kan sagtens variere fra gang til gang.

Vi sammensætter forløbet og antal gange efter dit individuelle behov.


Læs mere...

KÆRLIGHEDSEFTERSYN


Støt hinanden i at udvikle Jer, så I sammen bliver stærkere.
Udvid dybden af Jeres forhold og oplev en større og dybere kærlighed til hinanden.
Her skaber vi plads til, at I hver især kan komme frem og vise, hvem I er – også de sider af Jer selv, I måske ikke kender endnu. Du og din partner får lov til at få indblik i og vise hinanden, hvad I står for og hvordan verden ser ud med Jeres øjne på en ny måde.

I et frirum, hvor det kun handler om Jer to som kærester, skaber vi et rum, hvor empati, respekt, forståelse, rummelighed, lysten til at give og nysgerrighed kan vokse og udvikle sig.


Læs mere...

SYSTEMISK OPSTILLING


Systemisk opstilling er en terapiform, hvor vi arbejder med dig og dine relationer, da det er i dine relationer til andre, du har skabt de tanker og holdninger, som har ført dig til det sted du er lige nu.

Få mulighed for at tage ansvar og foretage de handlinger, du kan mærke er gode for dig, fordi du bliver bevidst om dine værdier, og du lærer at acceptere nuet.


Læs mere...

KANALISERING


En kanalisering er en session, hvor du modtager kanaliserede og clairvoyante budskaber.

Jeg stiller mig til rådighed for at modtage budskaber til dig. Hvor budskaberne kommer fra er svært at sætte ord på, men oplevelsen er, at der er forskellige kilder til budskaberne afhængigt af, hvem der modtager dem. Du kan også opleve at få budskaber, der bliver fremlagt med forskellige temperamenter (altså fra forskellige kilder) og du kan få værdifuld viden og vejledning med, som du ikke selv har haft adgang til.


Det er en god idé at have spørgsmål klar på forhånd, men nogle gange kommer der også nye ting frem under sessionen, som du måske ikke selv havde tænkt over.


Læs mere...

BUSINESS VISION


Spirituel vejledning til din virksomhed.


Til dig, der ønsker at blive en bedre leder og se din virksomhed og din rolle som leder på en ny måde. Eller til dig, som har en konkret udfordring i virksomheden.


Læs mere...

SILENT RETREAT


Når du vil have ro til transformation.


Invester i tid til fordybelse og arbejdet med dig selv, dør om dør med din personlige krop, sind og ånd træner.


Læs mere...

Hos Heart Spirit er der ikke noget rigtigt og forkert. Alle vores sædvanlige ”skal”, ”bør”, ”kan/kan ikke” forsvinder i selskab med mig og så bliver der plads til, at du virkelig kan udforske og mærke ind i, hvad din sandhed er og hvordan du har brug for at handle anderledes for at leve endnu mere i overensstemmelse med dig selv.

HEART SPIRIT FORLØB


Gennem dybdegående coaching, hvor du selv skaber temaet, bliver du vejledt i at leve dit liv i overensstemmelse med dine inderste overbevisninger, og det, der er sandt for dig.


Grundtankerne i et Heart-Spirit forløb er at lære at åbne sit hjerte og følge de impulser, der kommer til dig og efterleve dem i det tempo, i den retning og i den rækkefølge, der passer ind i dit liv. Det er vigtigt stadig at være åben overfor input fra andre, men det er kun dig, der kan tage ansvar for dit liv og din fremtid, så vær tro mod dig selv.


Læs mere...