OM

LUNA

ANSIGTET BAG HEART SPIRIT

Det skal for alvor føles som en leg. 


Dette er min leveregel nummer 1. Livet og alle livets beslutninger, overvejelser og forandringer kan mødes med en tro på sin egen intuition. Ved at mærke efter i kroppen kan vi opnå bevidsthed og dermed tage ansvar. Ved at lære at lytte til sin krop er min overbevisning at vi i meget højere grad netop kan tolke, forstå og bruge vores intuition. 


Jeg hedder Luna Elvstrøm og har arbejdet som spirituel vejleder de sidste 18 år. Jeg bor i Vejle med min mand og vores to børn og jeg har skabt virksomheden Heart Spirit. Her guider og hjælper jeg mennesker med at finde ind til deres egen drivkraft og dermed tage valg, der får deres liv til at give mening. 


Jeg har altid været god til at være modig og ærlig og jeg kan på min kreative måde også støtte eller skubbe dig til at blive netop det. Min evne til at være nærværende og medfølende er et resultat af de menneskelige udfordringer jeg selv har oplevet og arbejdet med. 


Jeg håber at jeg en dag møder dig på min vej.

Luna Elvstrøm- krops- sind- og åndtræner hos heart spirit

DEVA-vejleder - Skuespiller - Mindfulness instruktør - Danser -Afspændingspædagogik - Festivalarrangør - Teaterdirektør - Mor - Eventyrer - Globetrot - Yogalærer - Ordblind - Helsekost erfaring - Efterskolelærer - Kreativ kriger.

TAG SPIRITUALITETEN MED PÅ ARBEJDE


Jeg rådgiver også virksomhedsledere i forhold til at lede med intuition og fra hjertet.

Besøg min hjemmeside der henvender sig til erhvervslivet.

www.leadingbyheart.dk