Home

LÆR AT LYTTE MED OG TIL DIT HJERTE.

TAG BESLUTNINGER OG LEV ET LIV, DER GIVER MENING FOR DIG.Hos Heart Spirit finder du ind til kernen af, hvad det er, der giver mening for dig i dit liv. Du får vejledning til at skabe klarhed over dine værdier, og hvordan du lever mere i overensstemmelse med disse.

Hos Luna vil du opleve en smuk kombination af legende lethed og ramme alvor.

Alle følelser bliver favnet og her er alle følelser lige værdige. Luna guider dig til at mærke din krop og dine følelser på en måde, hvor du ikke dømmer det, du oplever, men lytter til din krop, lærer af det og flytter dig ud fra det.

Ud over en dybere kontakt til dig selv, får du også en dybere kontakt til din intuiton, det guddommelige, universet, eller hvad end du kalder det.


UddannelseTag en uddannelse som spirituel facilitator og få en ny tilgang til de værktøjer, som du bruger sammen med dine klienter eller til dig selv. Kom med alt det, der er dig og få modet til at give hele dig til hele verden. 


EventsNy Energi Festival, livsvandring og lysfest er tilbagevendende begivenheder, som er livsændrende oplevelser. Her skaber du nye kontakter, får lov at gå i dybden og udvikle dine allerede eksisterende evner og færdigheder.


GruppesessionerVær en del af et støttende fællesskab. Her får du mod og det føles nemmere at udforske og mærke ind i, hvad din sandhed er og hvordan du har brug for at handle anderledes for at leve endnu mere i overensstemmelse med dig selv. Jeg tror på at fælleskabet højner energien, og at vi støtter hinanden, så det bliver lettere at være i sin naturlige spiritualitet.


Individuelle sessioner


Her kombineres lethed og dybde til effektivt at finde selvindsigt gennem 1 til 1 samtaler. Du bliver guidet i at komme i bedre kontakt med dit hjerte og med dit højere selv i en nærværende og ærlig atmosfære. Du lærer at finde svarene indeni dig selv, få klarhed og håndtere dine udfordringer og blokeringer både i nuet og fremadrettet. 


HVORFOR VÆLGE HEART SPIRIT

Hos Heart Spirit er der ikke noget rigtigt og forkert. Alle vores sædvanlige ”skal”, ”bør”, ”kan/kan ikke” forsvinder i selskab med Luna og så bliver der plads til, at du virkelig kan udforske og mærke ind i, hvad din sandhed er og hvordan du har brug for at handle anderledes for at leve endnu mere i overensstemmelse med dig selv. 

HVAD FÅR JEG VED HEART SPIRIT

Du finder ind til kernen af, hvad det er, der giver mening for dig i dit liv. Du får vejledning til at skabe klarhed over dine værdier, og hvordan du lever mere i overensstemmelse med disse.

Hos Heart Spirit bliver du guidet i at komme bedre i kontakt med dit hjerte og med dit højere selv. Du bliver altså guidet til selv at finde svarene, du har indeni dig selv.

Hos Heart Spirit får du terapi i dit tempo, på din måde. Jeg stiller store krav til dig om ærlighed, oprigtighed og guider dig til at mærke efter – til selv at finde svarene. Men der er ikke noget, du skal, der er ikke noget, du skal nå. Du bliver støttet til at tage alle de kampe, du selv vælger at tage – og selvfølgelig bliver du også støttet i at kæmpe dem, men hos Luna bliver du ikke tvunget ned i et traume, du ikke ønsker at kigge på. Hos mig går du selv vejen. Jeg støtter dig, guider dig og holder dig i hånden, men det er dig, der tager alle beslutningerne og vælger retningen.

Hos mig vil du opleve en smuk kombination af legende lethed og ramme alvor.

Jeg favner alle følelser og her er alle følelser lige værdige. Jeg guider dig til at mærke din krop og dine følelser på en måde, hvor du ikke dømmer det, du oplever, men lytter til din krop, lærer af det og flytter dig ud fra det.

Ud over en dybere kontakt til dig selv, får du også en dybere kontakt til det guddommelige / universet, hvad end du kalder det.

BAA: BEVIDSTHED - ACCEPT - ANSVAR


Alle mine produkter handler om at turde møde bevidsthed, accept og ansvar. Det er de tre faktorer, jeg mener er fuldstændig grundlæggende, når vi arbejder med personlig udvikling.


BEVIDSTHED handler om at få en dybere forståelse af, hvor vi står i livet lige nu med alt, hvad vi kommer fra og har taget med videre. Bevidsthed er at turde lytte til sig selv og sine tanker, følelser og krop. At opdage, kigge på, se og derfor vide. Bittesmå iagttagelser.


ACCEPT handler om at rumme det, vi bliver bevidste om. At tillade fysiske omstændigheder, tanker og følelser. At give os selv og verden lov til at være, som det er lige nu.


ANSVAR At tage ansvar bygger på forståelsen af, at det er os selv, der skaber forandringerne og ikke verden, der bliver forandret. At tage ansvar er at erkende, at enhver udfordring vi møder, er en mulighed for at udvikle os.

HJERTEMEDITATION


Jeg har optaget en hjertemeditation til dig, som jeg håber du får stor fornøjelse af.


Kærlig hilsen Luna

STORE FORANDRINGER PÅ KORT TID - PRØV MIT HEART-SPIRIT FORLØB


Der er mange grunde til at tage et heart-spirit forløb. Hvis du har svært ved at bryde gamle mønstre, hvis du har mistet dit arbejde, dit hjem, en god ven eller et familiemedlem - eller hvis du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig spirituelt - så vil dette forløb lige være noget for dig. 
Igennem et forløb på 4*3 timer kommer vi omkring en masse områder af dit liv, så du får en helt anden indsigt i dig selv og dit liv.

  • Få renset ud i dine følelsesmæssige blokeringer
  • Gennemleve og transformere fortrængte oplevelser eller overgreb
  • Lære at acceptere og forstå din fortid
  • Blive bevidst om dine potentialer
  • Blive bedre til at prioritere dine ressourcer
  • Få styrket din selvtillid og dit selvværd


Herunder fortæller nogle af mine klienter om deres oplevelser i den ændrede bevidsthed og deres møde med deres højere selv.

NYHEDSBREV

 
 

KONTAKT


HEART SPIRIT V/ Luna Elvstrøm Sandtoften 1 · 7100 Vejle 

Tlf. 22 48 20 84

TRÆFFETIDER (telefonisk)


Mandag-fredag kl.

Lørdag kl.

Se ledige tider her

Copyright @ All Rights Reserved