Lær at kanalisere

GIV DIG SELV OG ANDRE MULIGHEDEN FOR SVAR


LÆR AT KANALISERE

Er I to, tre eller måske flere der ønsker at lære at kanalisere, så er der her et tilbud til jer om at starte jeres egen lille gruppe op og få 3 eller flere gange undervisning i at kanalisere.


Det er vigtigt at I er en gruppe, for det at i kan støtte hinanden og dermed øve jer i et trygt miljø er til kæmpe stor gavn.


Hvis du ikke kender nogen, så kontakt mig alligevel, så kan jeg måske sætte dig sammen med nogen, der også ønsker at skabe en gruppe.


Jeg kommer ud i jeres hjem og underviser 3 gange. Grundet den nuværende pandemi tilbyder jeg lige nu online undervisning over zoom eller lignende.


Undervisningen vil bestå af en kort introduktion til, hvordan man får startet op med at kanalisere og derefter handler det om at øve sig...igen og igen og igen.

Jeg vil komme med individuel vejledning til jer hver især og jeg vil holde energien så det de første par gange bliver nemmere at kanalisere.

I behøver ingen forudsætninger, da jeg er fuldt overbevist om, at alle kan lære at kanalisere.

Jeg kalder det kanalisering, men er ikke meget fokuseret på, hvem det er der kommer igennem og nogle gange vil det måske også nærmere være en clairvoyance.

Jeg bygger det op omkring spørgsmål, da spørgsmål har den forunderlige effekt, at den der stiller spørgmålet på et vist plan tager ansvar for det at modtage svaret samt handle ud fra de svar de får. 


Du kan også bruge kanaliseringen i din hverdag til at kanalisere til dig selv, det kan være skriftligt eller du kan indtale kanaliseringer til dig selv.

Disse andre metoder vil vi også øve.


I bestemmer selv hvor lang tid, der skal være imellem hver undervisningsaften og det er selvfølgelig muligt at lave 3 nye undervisningsaftener efter de første 3, hvis I ønsker mere vejledning eller støtte.

Jeg glæder mig meget til at følge din gruppes rejse ind i denne vidunderlige verden, hvor det er muligt at støtte andre mennesker til at sprede deres lys og mærke deres lys.

ALL WE HAVE IS NOW

TRYK PÅ VIDEOEN OG HØR LUNA FORTÆLLE OM AT LÆRE AT KANALISERE