Kanalisering

SAML VENNER ELLER FAMILIE TIL SPIRITUEL VEJLEDNING


KANALISERING I EGET HJEM

Jeg vil glæde mig meget til at komme ud i din omgangskreds og skabe lys og glæde og til at få livet og hverdagen til at blive lettere og måske også lidt sjovere.

Kunne du tænke dig at få mig ud og kanalisere ny forståelse for dig og dine venner, familie eller kollegaer? 


Jeg afholder kanaliserings-aftener hjemme hos jer. Til dig som synes, der skal ske noget nyt for jer, eller som har lyst til at hjælpe venner eller måske skabe ny visdom og viden til et kollega-team.


Grundet den nuværende pandemi tilbyder jeg lige nu online undervisning over zoom eller lignende.


Få ny inspiration og retning for jeres liv. Med fælles fokus på udvikling, nærvær og kærlighed, og hvor der er plads til åbenhed og sårbarhed med støtte fra og til hinanden.


Aftenen er bygget op på den måde, at du/I stiller spørgsmål. Jeg går ind i ændret bevidsthed og får hjælp og vejledning til at svare på jeres spørgsmål eller giver jer ny viden omkring det jeres spørgsmål handler om. Det er her vigtigt, at det ikke blot er ja/nej spørgsmål. Men at vi kan komme meget dybere ned med større spørgsmål, der kan være med til at skabe nye retninger eller større forståelse for dig/jer.

Den viden vi får på denne måde er en viden, der skal give os større styrke og større tillid til at tage beslutninger i vores liv. Det er ikke nødvendigvis en viden, der skal fortælle os hvilke beslutninger vi skal tage, men en viden der bringer mere lys og power indeni os.


Min opgave i dette er netop at hjælpe med at få jer udover jeres bekymringer, give klarhed og guide jer til modet og styrken, så I kan gå ud og ændre små eller store ting i jeres liv. 


En kanaliseringsaften kan bruges til at forstå sit eget eller andres liv bedre. Når man opnår større forståelse, kan man rumme sig selv eller andre bedre og acceptere de valg, der bliver taget eller skal tages.


Går I igennem store udfordringer kan det hjælpe at få vejledning til at se udfordringerne som noget brugbart. Det er sundt for os at se, hvordan modgang kan få os til at vokse sammen og blive mere medfølende overfor hinanden.