GRUPPER

GRUPPE

SESSIONER

Et fælleskab forstærker udviklingen. Når flere energier er samlet, skabes der magi og inspiration.

LÆR AT KANALISERE


Til ”Lær at kanalisere” kan du øve dig i at udvikle dine clairvoyante evner.
Jeg støtter og guider dig i at mærke og bruge din spirituelle kontakt.
Vi har det sjovt og opnår indsigter, som beriger os selv og hinanden.

Bliv bedre til at lære det sprog, som sjælen kommunikerer til dig – nutidens mennesker har let ved at forbinde sig med intuitiv visdom, der er tilgængelig for os alle. Vi har alle sammen evnerne til at hjælpe hinanden til at se verden klarere.

Jeg arbejder generelt med, at vi selv har evnerne til at kontakte det guddommelige, lære at mærke efter og bruge vores intuition til at tage de rigtige beslutninger for os selv.
Læs mere...

TRANSFORMATIONSSØNDAG


Til jer som har en netværksgruppe, vennindegruppe, arbejdsgruppe ell. lign, og som godt kunne tænke sig at transformere jer selv på et bestemt område. Eller måske skabe nye indsigter i et fælles emne.


Transformation behøver ikke at betyde, at man skal ned og dykke i dybe traumer, men det handler om at få et nuanceret syn på verden. At få små bidder af sandheden, som tilsammen giver en ny helhed og større forståelse. 

Læs mere...

KANALISERINGSAFTEN


Kanaliseringsaften er et sted for indsigt og afklaring.
Du kan spørge om alt – generelt og personligt.
Jeg er kanal for, at universet kan besvare de spørgsmål, der ligger dig på sinde.
Skriv gerne dine spørgsmål ned på forhånd, så du er sikker på at få besvaret det, som er vigtigt for dig.
Kanaliseringsaften er en mulighed for at få bevidsthed på situationer i dit liv, hvor du føler, at du har brug for et udvidet perspektiv.
Aftenen starter med, at vi skriver ønskehjerter - du skriver dine ønsker for aftenen og øvrige ønsker for dit liv ned på et hjerteformet stykke papir. På den måde sætter du en intention, og tager derved ansvar for at få det, du har brug for.
Læs mere...