Ny EnerGi festival

NY ENERGI FESTIVALNy Energi Festival 2021 er desværre aflyst

Jeg håber at kunne byde dig velkommen til festivallen 2022 i stedetHvad er Den Ny Energi? Hvad gør Den Ny Energi? Hvad kan vi gøre for at integrere den?


Festivallen henvender sig til alle, der interesserer sig for, hvad der foregår på Jorden lige NU, og de usynlige kræfter der er på spil. Man kunne også kalde festivallen for en sommerlejr.


Ny Energi Festivl er en sammenkomst for alle som søger at mestre vores liv og som sammen vil dele viden og forståelse med hinanden. Ny Energi Festival sætter fokus på, hvad vi hver især mener og tror om Den Ny Energi og sammen vil vi udforske og udveksle denne viden.


Her kan du se mere om festivalen:

nyenergifestival.dk


NY ENERGI FESTIVAL 2020

2020 var endnu et godt år for festivallen, der dette år indeholdte alt fra skovvandring, massage, bålaften med lydimprovisation og nogle fantastiske fælles meditationer. 


NY ENERGI FESTIVAL 2019

Blev afholdt i uge 29 og var endnu en skøn begivenhed, hvor alting blev skabt i nuet, hvor alle deltagere bidrog og var med til at forme festivalen.
Tak til alle de modige, som var med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. Visionen for festivalen blev indfriet til fulde.NY ENERGI FESTIVAL 2018

Sommerens festival blev igen en succes, tak til alle der deltog og var med til at gøre denne festival helt speciel. 


NY ENERGI FESTIVAL 2017

Sommeren 2017 havde vi en fantastisk festival med mere end 200 deltagere over de 4 dage. Vi takker alle for den store indsats, det var med til at vi gennemførte vores mål: at sprænge rammerne, af hjertet tak!