Lysfesten

LYSFESTEN

Vores årlige Lysfest er intet mindre end en magisk dag, hvor vi samles fra nær og fjern for at fejre at lyset snart kommer tilbage.

Traditionen for Lysfesten startede i 2012, hvor vi ville fejre at vi gik ind i den nye tidsalder ifølge Maya kalenderen. Den har forudsagt at Jorden og dens indbyggere vil undergå en psykisk og spirituel transformation fra denne dato.

Dagen igennem vil der hver time være nye indslag klokken:

10.10. 11.11. 12.12. 13.13. 14.14. 15.15. 16.16. 17.17. 18.18. 19.19. 20.20. 21.21.

Indslag af alle slags er velkomne, fx. meditationer, lege, kanaliseringer, foredrag, ritualer, sange eller hvad du lige har på hjertet, som du har lyst til at dele og som kan skabe mere lys i verden.

Alle som har lyst er velkomne til at byde ind med et indslag og dagen skabes fra minut til minut.
Har du et indslag må du meget gerne give besked inden, men bliver du først inspireret til det på dagen er det også meget velkomment.


Måske føler du at den her spiritualitet ikke kun kan bruges for at gøre vores egne liv bedre, men at vi kan sprede budskabet om lys og kærlighed til hele verden ved at samles og sende netop den energi ud blandt alle. Der er nemlig mere lys end mørke på jorden, og det bliver ligesom nemmere at være her på jorden, når vi kan tappe ind i den følelse og viden.
Vi kan handle og tage ansvar for at sprede mere glæde når vi hjælper andre og giver. Giver gaver, giver kærlighed og giver nærvær.

Lysfesten koster ikke noget at deltage i, man bedes blot tage mad med til det store tag-selv bord.
Børn er også meget velkomne. De må gerne deltage i indslagene, hvis de ønsker det, ellers er der plads til leg andre steder i huset.


Lysfesten bliver afholdt i december, en weekend tæt på jævndøgn.

Du kan tilmelde dig fra først i december via mit bookingsystem.