EVENTS

SEO OPTIMIZATION

EVENTS

Hos Heart Spirit afholder vi altid 2 årlige events; Lysfesten i December og Ny Energi Festival i Juli måned.

UX & DESIGN

Kom og vær med i fælleskabet om at skabe mere lys i verden.


MANIFESTATIONSKREDS - I SKOVEN


Vi må STADIG ikke mødes frit indendørs. Heldigvis har vi den skønne natur at mødes i. Derfor vil jeg gerne afholde denne begivenhed i min skønne skov, så vi kan mødes om dét at skabe. Skabe det liv vi ønsker, sammen på et spirituelt plan.

Manifestationskredsen er for dig, der ønsker bevidst at skabe dit eget liv.
I kredsen arbejder vi sammen om at komme tættere på at skabe det liv, vi ønsker os. Vi arbejder konkret ud fra billeder, som symboliserer den virkelighed, der på nuværende tidspunkt føles rigtig at skabe. Vi arbejder med hvordan det egentlig mærkes i kroppen og på celleplan at være i denne virkelighed, og går ind i følelsen af at have dét, vi gerne vil manifestere.
Vi støtter hinanden energimæssigt i at skabe, i at mærke og i at fejre vores fremskridt. Under eventet vil du komme til at arbejde med og i naturen og kroppen. Sammen dykker vi ned i spørgsmål om hvad vi som individer er bange for eller tvivler på - og hvordan vi bryder mønstrene og opnår nye højder.


LYSFESTENHvert år når året vender mod mere lys igen, fejrer vi denne dag...lysets komme.


I en weekend tæt på jævndøgn inviterer jeg alle, der kunne have lyst til at komme og fejre denne dag med mig. Dem som har lyst laver små indslag som på den ene eller anden måde forener os eller giver os mod og nærvær.


Sådan at vi i fælleskab skaber mere lys til alle. Læs mere...


NY ENERGI FESTIVAL

Henover sommeren forkæler vi os selv med et retreat, hvor vi sammen vokser, ser indad, ser udad, samskaber og hygger os med andre spirituelle ligesindede.


Igen er vores fælles mål at skabe mere lys til alle på jorden og det gøres bedst ved at blive mere indsigtsfulde i os selv og de energier, der er tilstede omkring os. Læs mere...