Home

LÆR AT LYTTE TIL DIT HJERTE OG HANDLE UD FRA DETSPIRITUEL VEJLEDER LUNA ELVSTRØM


Jeg har arbejdet som spirituel vejleder siden 2004 og med baggrund i min uddannelse som DEVA vejleder, arbejder jeg med at guide det enkelte menneske ved hjælp af dybdegående coaching. 

Ved bl.a. at lytte til sit hjerte og handle derefter, opnåes der synlige resultater mod det ultimative liv. 


Det vil glæde mig at møde dig, der hvor du er på denne forunderlige rejse på jorden.


HVORFOR VÆLGE HEART SPIRIT

Hos Heart Spirit er der ikke noget rigtigt og forkert. Alle vores sædvanlige ”skal”, ”bør”, ”kan/kan ikke” forsvinder i selskab med Luna og så bliver der plads til, at du virkelig kan udforske og mærke ind i, hvad din sandhed er og hvordan du har brug for at handle anderledes for at leve endnu mere i overensstemmelse med dig selv. 

HVAD FÅR JEG VED HEART SPIRIT

Du finder ind til kernen af, hvad det er, der giver mening for dig i dit liv. Du får vejledning til at skabe klarhed over dine værdier, og hvordan du lever mere i overensstemmelse med disse.

Hos Heart Spirit bliver du guidet i at komme bedre i kontakt med dit hjerte og med dit højere selv. Du bliver altså guidet til selv at finde svarene, du har indeni dig selv.

Hos Heart Spirit får du terapi i dit tempo, på din måde. Jeg stiller store krav til dig om ærlighed, oprigtighed og guider dig til at mærke efter – til selv at finde svarene. Men der er ikke noget, du skal, der er ikke noget, du skal nå. Du bliver støttet til at tage alle de kampe, du selv vælger at tage – og selvfølgelig bliver du også støttet i at kæmpe dem, men hos Luna bliver du ikke tvunget ned i et traume, du ikke ønsker at kigge på. Hos mig går du selv vejen. Jeg støtter dig, guider dig og holder dig i hånden, men det er dig, der tager alle beslutningerne og vælger retningen.

Hos mig vil du opleve en smuk kombination af legende lethed og ramme alvor.

Jeg favner alle følelser og her er alle følelser lige værdige. Jeg guider dig til at mærke din krop og dine følelser på en måde, hvor du ikke dømmer det, du oplever, men lytter til din krop, lærer af det og flytter dig ud fra det.

Ud over en dybere kontakt til dig selv, får du også en dybere kontakt til det guddommelige / universet, hvad end du kalder det.


GruppesessionerVær en del af et støttende fællesskab til f.eks. kanaliseringsaftener, lyscirkler eller familieopstilling.


UddannelseTag en uddannelse hvor du udvikler dine spirituelle evner.


Individuelle sessionerDeva vejledning, coaching eller noget helt tredje. Se her hvad jeg kan gøre for dig.


EventsNy Energi Festival, livsvandring og lysfest er tilbagevendende begivenheder, som du ikke bør gå glip af.

BAA: BEVIDSTHED - ACCEPT - ANSVAR


Alle mine produkter handler om at turde møde bevidsthed, accept og ansvar. Det er de tre faktorer, jeg mener er fuldstændig grundlæggende, når vi arbejder med personlig udvikling.


BEVIDSTHED handler om at få en dybere forståelse af, hvor vi står i livet lige nu med alt, hvad vi kommer fra og har taget med videre. Bevidsthed er at turde lytte til sig selv og sine tanker, følelser og krop. At opdage, kigge på, se og derfor vide. Bittesmå iagttagelser.


ACCEPT handler om at rumme det, vi bliver bevidste om. At tillade fysiske omstændigheder, tanker og følelser. At give os selv og verden lov til at være, som det er lige nu.


ANSVAR At tage ansvar bygger på forståelsen af, at det er os selv, der skaber forandringerne og ikke verden, der bliver forandret. At tage ansvar er at erkende, at enhver udfordring vi møder, er en mulighed for at udvikle os.

ER ET HEART-SPIRIT FORLØB NOGET FOR DIG?


Der er mange grunde til at tage et heart-spirit forløb. Hvis du har svært ved at bryde gamle mønstre, hvis du har mistet dit arbejde, dit hjem, en god ven eller et familiemedlem - eller hvis du er nysgerrig og har lyst til at udvikle dig spirituelt - så vil dette forløb lige være noget for dig. 
Igennem et forløb på 4*3 timer kommer vi omkring en masse områder af dit liv, så du får en helt anden indsigt i dig selv og dit liv.

  • Få renset ud i dine følelsesmæssige blokeringer
  • Gennemleve og transformere fortrængte oplevelser eller overgreb
  • Lære at acceptere og forstå din fortid
  • Blive bevidst om dine potentialer
  • Blive bedre til at prioritere dine ressourcer
  • Få styrket din selvtillid og dit selvværd


Herunder fortæller nogle af mine klienter om deres oplevelser i den ændrede bevidsthed og deres møde med deres højere selv.

HJERTEMEDITATION


Jeg har optaget en hjertemeditation til dig, som jeg håber du får stor fornøjelse af.


Kærlig hilsen Luna

NYHEDSBREV

 
 

KONTAKT


HEART SPIRIT V/ Luna Elvstrøm Sandtoften 1 · 7100 Vejle 

Tlf. 22 48 20 84

TRÆFFETIDER (telefonisk)


Mandag-fredag kl.

Lørdag kl.

Se ledige tider her

Copyright @ All Rights Reserved